Ειδική Αγωγή

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α διοργανώνει εξειδικευμένα μοριοδοτούμενα προγράμματα Ειδικής Αγωγής.

Η Ειδική Αγωγή αποτελεί προτεραιότητα στο εκπαιδευτικό σύστημα κάθε δημοκρατικής κοινωνίας στον 21ο αιώνα. Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική Πολιτεία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην Ειδική Αγωγή. Επιπρόσθετα, πρόκειται για  μια εξειδίκευση το αντικείμενο της οποίας εκτείνεται πέραν της εκπαίδευσης. Σεβόμενοι τα παιδιά με αναπηρίες και Ειδικές Εκπ. Ανάγκες , τα προγράμματά μας προσφέρουν περισσότερα από ένα τυπικό e-learning , οργανώνοντας live τηλεμαθήματα  προαιρετικής παρακολούθησης με έμπειρους και αναγνωρισμένους επιμορφωτές. Με αυτό τον τρόπο  οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να εντρυφήσουν στο αντικείμενο της Ειδικής Αγωγής αλλά και να αποκτήσουν δεξιότητες πρακτικής φύσης, καθιστώντας τους πραγματικά ικανούς να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των παιδιών με Ειδικές Εκπ. Ανάγκες.

H άριστη ψυχολογική και παιδαγωγική εκπαίδευση των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες έχει ανάγκη την εξειδικευμένη μετεκπαίδευση των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Προγράμματα Εξ Αποστάσεως:

Προγράμματα Δια Ζώσης:

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Οι Αιτήσεις Ξεκίνησαν!

Κάνετε την εγγραφή σας σήμερα και εξασφαλίστε:

  • Ένα δεύτερο μοριοδοτούμενο σεμινάριο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
  • Ειδικές τιμές, οικονομικές διευκολύνσεις και προνόμια