Επιτυχής Υποβολή Αίτησης

success-green-check-mark-icon

Αγαπητέ/ή εκπαιδευόμενε/η,

Λάβαμε την αίτησή σας για το πρόγραμμά μας και σας ευχαριστούμε που  μας εμπιστευτήκατε  για τις σπουδές σας.

Σας καλωσορίζουμε στο Σεμινάριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α), με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον καθηγητή Γιάννη Παπαδάτο.

Για την κατοχύρωση της θέσης σας στο νέο κύκλο μαθημάτων, θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό των 50€ και να μας αποστείλετε το καταθετήριό σας σκαναρισμένο ή φωτογραφία στο info@spedu.gr

Η κατάθεση (ή μεταφορά μέσω e-banking ), γίνεται στον λογαριασμό της Alpha Bank, βάζοντας ως αιτιολογία τα στοιχεία που σας αναφέρουμε παρακάτω.

Μόλις λάβουμε το καταθετήριο της προκαταβολής, θα σας αποσταλούν οι κωδικοί πρόσβασης στην πλατφόρμα εξ αποστάσεως τηλεκπαίδευσης, ώστε να μπορείτε την ίδια στιγμή να ξεκινήσετε την παρακολούθηση του σεμιναρίου και να ενταχθείτε στην αμέσως επόμενη αποφοίτηση του Απριλίου 2023.

ALPHA BANK

  • Αριθμός λογαριασμού:  80 200 200 1000 227
  • IBAN: GR03 0140 8020 8020 0200 1000 227
  • ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΕΚΠΑ – ΕΛΚΕ
  • ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: Όνομα , επίθετο, SPEDU

Για οποιαδήποτε διευκρινιστική πληροφορία , για ακαδημαϊκά, οικονομικά ή τεχνικά θέματα, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210-3642771.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα παραπάνω δεν ισχύουν για το διετές δια ζώσης σεμινάριο της Σύγχρονης Ψυχοθεραπείας, καθώς προηγείται συνέντευξη για την ένταξή σας στο Πρόγραμμα.

Οι Αιτήσεις Ξεκίνησαν!

Κάνετε την εγγραφή σας σήμερα και εξασφαλίστε:

  • Ένα δεύτερο μοριοδοτούμενο σεμινάριο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
  • Ειδικές τιμές, οικονομικές διευκολύνσεις και προνόμια