Θέματα Μαθησιακών Δυσκολιών & Δυσλεξίας

Θέματα Μαθησιακών Δυσκολιών & Δυσλεξίας

Το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων για θέματα μαθησιακών δυσκολιών αυξάνεται τα τελευταία χρόνια. Η αύξηση των γνώσεων και των ικανοτήτων όλων των μαθητών παραμένει μόνιμος στόχος του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Η κατάκτηση των γνώσεων συνδέεται άμεσα με τις μαθησιακές διαδικασίες των ανθρώπινων όντων. Στην περίπτωση, που οι δυσκολίες μάθησης εμποδίζουν την πρόσβαση στη γνώση είναι υποχρέωση της πολιτείας και των εκπαιδευτικών να χρησιμοποιούν τις κατάλληλες κάθε φορά παιδαγωγικές μεθόδους, που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις δυνατότητες των μαθητών.

Τα κεφάλαια του βιβλίου στηρίζονται στις παραδόσεις ειδικών επιστημόνων που διδάσκουν στο σεμινάριο « Ειδική Αγωγή – Μαθησιακές Δυσκολίες». Το ετήσιο σεμινάριο συνεχίζεται με επιτυχία από το 2004 καλύπτοντας υπαρκτές ανάγκες των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πιστεύουμε ότι η έκδοση αυτή θα είναι χρήσιμη σε όλους τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα τις σύνθετες και πολύπλευρες διαδικασίες που ακολουθεί ένας μαθητής για την κατάκτηση και εμπέδωση της γνώσης.

Νοιαστείτε το στα Social Media:

Οι Αιτήσεις Ξεκίνησαν!

Κάνετε την εγγραφή σας σήμερα και εξασφαλίστε:

  • Ένα δεύτερο μοριοδοτούμενο σεμινάριο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
  • Ειδικές τιμές, οικονομικές διευκολύνσεις και προνόμια